Продължете към съдържанието

Роботизирано гласово оповестяване за кандидат-студенти въведе Медицински университет – Плевен

От днес, 9 юли 2024 г., кандидат-студентите получават телефонно обаждане от името на МУ-Плевен с роботизирано оповестяване за първо класиране на приетите в бакалавърските специалности. Услугата, разработена специално за Висшето училище, информира кандидатите за срока на записване на новоприетите студенти, като ги призовава да посетят личния си профил в системата за повече информация.

По същия начин, роботизирано телефонно обаждане ще получат и кандидатите за магистърските програми при излизане на първо класиране за специалностите „Медицина“ и „Фармация“.

Преди дни, ръководителите на катедрите от основните звена на МУ-Плевен получиха роботизирано обаждане с напомняне за подаване на учебната си натовареност в университетската информационна система.

Целта на роботизираната услуга е да се постигне максимално покритие с нужната информираност на желаната аудитория от кандидат-студенти, студенти и преподаватели на МУ-Плевен. Системата за гласово оповестяване дава и обратна връзка за приетите обаждания.

Повече информация за хода на кандидатстудентската кампания можете да намерите на сайта на МУ-Плевен в ПРИЕМ 2024:

https://www.mu-pleven.bg/…/bg/admission/bulgarian-students